Tjäna pengar som affiliate

Du får 50% av beloppet nya kunder betalar under de första 3 månaderna

Både du som privatperson och företagare kan tjäna pengar som affiliate. Till privatpersoner betalar vi ut lön (vi drar skatt och betalar arbetsgivaravgifter). Har du eget företag (både A- och F-skatt) kan du välja om du vill ha lön eller skicka faktura till oss.

Exempel på vad du kan tjäna som affiliate

Om EN kund köper testning i vårt system för 1980 kr under en tremånadersperiod så får du 990 kr, om 5 kunder gör samma sak får du 4950 kr (detta drar vi av skatt på om vill ha det som lön, vill du fakturera som företag fakturerar du detta belopp plus moms).

Antal kunder (och hur mycket de köper) som väljer att köpa något beror bland annat på hur många besökare du skickar till oss, hur väl de besökarna matchar vår målgrupp och många andra faktorer. Vi garanterar alltså inte att du tjänar något.

Vilka köp tjänar du pengar på

Vi spårar de besökare som kommer från dig med en Cookie, den sparas hos användaren i 2 månader. Registrerar de sig inom 2 månader är kunden alltså "din", efter att de registrerat sig får du pengar om de köper något inom ytterligare 3 månader.

Kontakta oss om du vill bli affiliate
Behöver de du känner testa hemsidor eller appar?
Hem Priser & Funktioner Tjäna pengar Kontakt
 
Logga in