Testa din hemsida i olika webbläsare

Vi kan testa din hemsida bland annat i webbläsarna Chrome, Firefox, Explorer, Edge och Safari. Vi testar även hemsidan i mobila webbläsare i iPhone och Android-telefoner.

Kontakta oss så tar vi fram en offert på det du vill testa.

Grundpaket - beställ direkt!

Om du vill göra ett enkelt test direkt har vi ett grundpaket till ett fast pris. Vi testar hemsidan i en valfri webbläsare i en dator och en webbläsare i en telefon.

I datorn kan du välja på att vi utför testet i Mac (Chrome eller Safari) eller PC (Chrome, Firefox, Explorer, Edge). I telefonen kan du välja på iPhone (Safari) eller Android (Chrome).

Detta test utförs i de senaste versionerna av webbläsarna.

Pris: 499 kr (+moms)

Testet går till så här

Vi testar genom att besöka olika delar av hemsidan, vi tittar på hur det ser ut, vi testar vanliga funktioner på hemsidan, vi letar efter eventuella problem i design eller buggar i funktion. Du får också en rapport på testet, denna rapport inkluderar en film på hur det såg ut (på skärmen) när vi genomförde testet.

Begränsat

Detta är ett begränsat test, då det bara utförs i två olika enheter/webbläsare, men kan ändå ge en indikation på hur hemsidan fungerar i några webbläsare som du själv inte har tillgängliga.

Kontakta oss

Telefon:

Epost:

Meddelande:

Skicka
Behöver de du känner testa hemsidor?
Hem Webbläsartest Användartest Kontakt
 
Denna webbplats använder Cookies. Läs mer under Cookies (längst ner på sidan).
STÄNG